Gepubliceerd op

Dag aan alle TTHZ-ers,

We staan op een zucht van de start van een nieuw wegseizoen .

Startdatum : zondag, 7 maart 

Dat we dit jaar onze eerste rit anders moeten gaan organiseren, is een open deur intrappen:  horeca nog dicht, dus geen ontbijt in St-Job en ook een groepsstart zit er niet in.

Wat dan wél ?

 1. De Ransberg Classic wordt éénmalig omgedoopt naar  De VanRanstberg Classic.  :-)

 2. We rijden in groepen van maximum 4 man

 3. Het parcours wordt in een gpx-bestand aangeleverd - voor wie er gebruik van wenst te maken / eigen route kan ook, zolang de Ransberg er maar in zit. We bieden je 2 GPX-bestanden aan:

  • RansbergGroep1_0 (2).gpx volgt het "klassieke" parcours met een extra lusje rond de Ransberg.
  • RansbergKnooppunten_0.gpx volgt de knooppunten van het Fietsroutenetwerk.Er is een kleine wegomlegging die we met TTHZ-pijlen aangeven (vlak voor knooppunt 3 richting knooppunt 45      

 4. Startuur vanaf 8u00 - met om de 5 minuten een startende groep - vertrek uitzonderlijk op parking Bovy.

 5. Het ontbijt wordt vervangen door een ravitaillering onderweg ; we zorgen voor een post (parking tegenover Café Luna) waar elk clublid  een zak met bevoorrading kan oppikken, om dan ook dadelijk verder te rijden. Elke groep beslist dan zelf waar en wanneer zij hun stop inplannen. Zo vermijden we dat er teveel volk tegelijkertijd stilstaat bij de bevoorrading.

Uiteraard vergt het klaarmaken van de pakketten enige voorbereiding; maar dat nemen we graag voor onze rekening . 

Het enige wat we van jullie vragen is :

   1.  aub antwoorden  - enkel via mail - of je deelneemt of niet … Voor alle duidelijkheid : als je er niet bij kan zijn, laat dat dan ook weten aub.

   2.  een team - max 4 man - stel je zelf samen  en de namen geef je uiterlijk donderdag, 4 maart door aan ons -  het startuur ligt tussen 8u00 en 9u00 - je team kan een voorkeur van vertrek aangeven; maar de uiteindelijke ‘startlijst” wordt door het bestuur opgemaakt en vrijdagavond, 5 maart meegedeeld .

 

Wie nog vragen of opmerkingen heeft,  graag via mail .

sportieve groeten,