TTHZ 2020

Na het geleidelijk uitsterven van het ras van de triatleten ... is de kern van het clubgebeuren nog tweeërlei: het jaarlijks organiseren van enkele fietsactiviteiten (Bolderberg Koerse! voor wielertoeristen en dorpelingen) en elkaar op regelmatige tijdstippen de duvel aandoen op een fiets (koersfiets of mountainbike).

Daarnaast zijn er enkele niet onbelangrijke randgebeurtenissen die het clubgevoel verstevigen : fietsvakantie in buitenland, mtb-weekend in Ardennen, clubbarbecue, ploegentijdrit, 24 uur van Zolder, gezamelijke fietsuitstappen zoals 1 mei klassieker, etc...

Wat moet een lid zeer goed beseffen:

  1. Doe een inspanning om zoveel mogelijk samen met andere clubleden te gaan fietsen: op de eerste plaats op de vaste zondagvoormiddag, maar ook op andere dagen . Samen trainen is altijd plezanter.
  2. Normaal “vergaderen” we éénmaal per maand : regelmatige aanwezigheid is toch wel een “must “ om als volwaardig lid beschouwd te kunnen worden.
  3. We vragen ook een kleine inspanning om zoveel mogelijk van de “randactiviteiten” mee te pikken (fietsuitstappen; bbq;...) uiteraard zijn deelname aan fietsvakanties in buitenland geen “must”, maar wel een absolute aanrader.
  4. Clublid zijn betekent ook : kunnen rekenen op solidariteit van clubgenoten ! Concreet : als 2 man een scheur in zijn buitenband heeft, ene van TTHZ en ene van ..., en we hebben maar een reservebuitenband... Dan geven we die natuurlijk aan....