Dylan Groenewegen slingert zich in verraderlijke finale naar winst in de Ronde van Limburg, De Lie bijna uit de bocht

3 hours 4 minutes ago
Dylan Groenewegen was niet alleen de sterkste, maar ook de slimste in de Ronde van Limburg vandaag. De Nederlandse sprinter friemelde zich in de finale behendig uit de hectiek. Waar zijn concurrenten - waaronder Arnaud De Lie (3e) - collectief bijna uit de laatste verraderlijke bocht gingen, vloog Groenewegen voor het eerst sinds januari nog eens naar een overwinning.
sporza - Vrt

Luister naar Kopman met een oude bekende, een chaotische quiz en een handvol tips

3 hours 49 minutes ago
Op de tweede rustdag nemen de kopmannen hun tijd om de balans al eens op te maken. Oude bekende Tom Vandenbulcke schoof nog eens mee aan en bleek meteen de slechtste van de groep te zijn. Hoe kan je je ploeg nog op de rails krijgen? Merlier nu al wisselen voor Thomas of hopen op een tweede ritzege voor Alaphilippe? Luister nu naar de nieuwste Kopman.
sporza - Vrt

Kijk om 15 uur naar de Ronde van Limburg: revanche voor De Lie?

6 hours 37 minutes ago
Daags na de Antwerp Port Epic krijgen we met de Ronde van Limburg weer een 1.1-koers in ons land. Arnaud De Lie kan er proberen revanche te nemen voor zijn verlies gisteren tegen Alexander Kristoff. Ook Biniam Girmay is weer van de partij, net als de winnaar van vorig jaar, Gerben Thijssen. Met Dylan Groenewegen is er nog een snelle man. Kijk vanaf 15 uur hier met livestream of op VRT 1.
sporza - Vrt